Jó kis építés-folytatás lesz, a kiállításon is nézegettem a kivágókat, és a kész mozdonyokat is. Ha egyszer megunnám a hajókat, akkor biztosan ilyen gőzösbe kezdenék... (A Big Boy nagyon bejön )
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire bonyolódsz majd bele a piktorkodásba, ezen a maketten még élfestéssel oldottad meg a dolgot- ha jól látom.
Igen a csövezést a nejem is emlegette, bár más értelemben. A túl sok méteren felüli makettek gyártása kapcsán vetődött fel nálam a csövezés lehetősége .
Örülök a folytatásnak. Kétségünk nincs afelől, milyen lesz Csináld meg a magyar változatot. Sajnos a Big boy mintha leállt volna. A tervező utolsó bejegyzése 2010. júniusa ...
krisztián A jó makettező összeragaszt mindenféle makettet, még a legrosszabb tervező munkáját is. A jó tervező olyan makettet tervez, melyet minden makettező össze tud ragasztani. Még a legrosszabb is.
Hát nekem vannak kétségeim. Még ki kell kísérletezni a színét. Fekete színből is sokféle van, és úgy látom ez a titok nyitja a mozdonyépítésnek. A magyar verzióról meg csak hallomásból tudok, képanyagot nem sikerült találnom.
A BIG BOY elkészült. Testbau Big Boy 4-8-8-4 1:25, a kartonbau fórumon megy a tesztépítés. http://www.kartonbau.de/forum/testbau-b ... 7ccb817426 Ha valaki ki tudná bogarászni hogy lehet hozzájutni, azt megköszönném, én nem jöttem rá.