régi kinyomtatott makettjeim között találtam egy kis 1900-as évekbeli autó makettjét, érdekes volt kidolgozott motortérrel, futóművel belsőtérrel, meg is tetszett nagyon.Az autó építése kicsit bonyolult volt mivel az útmutató csak össze vissza megkevert és csak egy kép volt az egész a megjelölt alkatrészekkel, meg persze a motor meg a sebváltó apró méretei és az elhelyezése miatt. Amikor elkészültem az autóval gondoltam egyet hogy készítek neki egy kis diorámát de legyen valami érdekes amit nem kell a vitrinben tartani hanem ami érdekesen mutat a könyvespolcon is. Aztán ugye jött a sok munka, magát a diorámát ötször tovább tartott elkészíteni mind az autót de nekem tetszik .

A keret felső részében be van építve a világítás is, kettő kábel ki van vezetve a hátulján már csak a tápegység hiányzik.
Kritizáljatok mit lehetne javítani.Stb. Én még gondoltam hogy az autó mellé rakni egy lovaskocsit vagy valami hasonlót.
A képek minőségéért elnézést kérek, kicsit torzítják a látványt... remélem lesznek jobbak is hamarosan: