A hétvégén apró lépéssel haladtam a makettel. A homlokfal vázszerkezete már korábban elkészült. Most felkerült a helyére, és nekiálltam a vezetőállás építésének. Úgy tűnik, egyre több helyen találkozom elnagyolt, átsiklott részletekkel. Ilyen volt a homlokfal belső része. A pedálokat, és a mögöttes részt, csak grafikusan jelentették meg, illetve az emellett jobbra lévő rész nem illeszkedett, fehér sáv maradt. Az elöbbinél könnyedén ki lehetett vágni egy egy részt, és ide ragasztottam a pedálokat, a többit pedig feketére színeztem. Kuplung pedált nem raktam bele, mert mifelénk autómata váltós buszok voltak.
Úgy tűnik, hogy a Lengyelországba exportált buszokon a pilótafülke leválasztása másabb módon történt, mint nálunk. Az ottaniaknál az első ajtóngyakorlatilag félbe van elválasztva. Természetesen a kivágó is ezt a változatot tartalmazza, ezt a részt majd valahogyan át kellene építenem. Illetve már szembesültem azzal a ténnyel, hogy a felnik kialakítása is túl egyszerű, és szerintem nem is passzol a ráncajtóshoz. Ide teljesen új felniket kell terveznem. Mivel ebben nem vagyok jártas, vagy megtanulom ezt is, vagy megterveztetetm valakivel.
Közben készítettem 2x3 szék prototípust. Az elsőt akrillal festettem. Ezt túl mattnak, és nagyon sötétneknis találtam. Ezeket már össze sem ragasztottam. A második próbálkozásnál emanelt használtam. Ez sokkal jobban tetszik. Jobb a szín is, és jobban hasonlít a csillogós és télen rémesen hideg műbőr hatására. Szeretném a fehér kédert is körbefuttatni még rajta, azokat is itt tervezem kikísérletezni.

Jelenleg eddig jutottam.