Hát elkapkodni tényleg nem szabad, azért decemberig még van idő. Solo! Én is a régieket poroltam le semmi új nincs köztük. Megálmodtam a beállítást, a helyszínt aztán fotóztam.
Hát padig ennyi gyönyörű mozdony közül, én csak azt nem tudnám eldönteni melyiket fotózzam. De lehet hogy mindet. Már csak azt kell kitalálni, a moznonyszínt hogyan lehet a háttérbe tenni. (fotosop) Esetleg a Sínfarkas is ott lehetne egy félreeső vágányon...
Mivel 3 képpel lehet nevezni, bátorkodok egyet most feltenni. A másik kettővel kapcsolatban is vannak már ötleteim, de azt még meg kell valósítani. a mostaniban nincs túlságosan sok fantázia, de szerintem hangulatos lett.
Na de egyébként micsoda dolog az, hogy még csak 3-an vagyunk? fotózzatooooook!
Kedves kollégák, eljött a pillanat amikor én is felteszem a saját képemet, egy montázs amely két repülőmodellemből és egy hajómakettemből van összeállitva. Elsősorban kellett hozzá a Fieseler Storch, a Messerschmitt és a Leone Pancaldo olasz romboló.
A kép cime úgy döntöttem a következő lesz: "A Luftwaffe kötelék üdvözli az olasz tengerészeket"