Ki az a attila ? .....

Amit megosztanál magadról a többiekkel
Introduction - Tell us something about yourself

Moderátor: János

Ki az a attila ? .....

HozzászólásSzerző: Attila » 2011.01.18. 20:28

Sziasztok Attila vagyok a szlovákiai párkányból nagyon szeretek modellezni a műanyagtól a papírig és imádok fényképezni is de le legfőbb érdeklődési köröm a repülőgépek legfejtebb a vadászgépek és a katonai járművek íme pár kép
Párkányban egy modellező és egy lövészeti szakkör tagja vagyok

Kép
Itt vagyok én és egy távcsöves puska :)

Kép
A nagybátyám tatrája kicsit öreg de imádok beleülni és fényképezgetni eszt a gépet és szeretném papírból is elkészíteni :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Íme a készülő tatrám ez nem a tűzoltó ez egy 813-as hahaha
Kép

Kép

Kép

Kép
És aznap a Dakarral inspiráltam magam :)
Kép

Kép
És a szabadban
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A cseh modellező Jan Rükr icarusa perse eszt én építettem :)
Kép

Kép
Éz az én első papírmakettem és egyben ez az én próbamakettem
Kép
Egy kis unatkozás munkája
Kép
Ez műanyag
Kép
Ez a minimodell egy ütközeten van túl a tol tartóval hahaha
Kép
Ezeket a modellező szakkörön készítettem
Kép
Egy pár minifa :D
Kép
Ez a ház és az üzlet 1:120-as méretben vannak kis kis traktor vasból van és 1:128-as méretű
Kép
Egy kisebb változata a világ második leggyorsabb vonatáról egy vasútmakettes újságból
Kép
És megint Jan Rükr modellje r-505u
Üdv.Attila
Attila
Közösségi tag
Közösségi tag

Re: Ki az a attila ? .....

HozzászólásSzerző: Gaccso » 2011.01.18. 20:46

Üdv nálunk. Jó neked, hogy élőben láthatsz naponta egy Tatra tűzoltót. Egyébként hogy lehet, hogy a nagybátyádnak sajátja van?
Gaccso
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ATTIMON » 2011.01.18. 21:52

Üdv Attila, itt is :)
ATTIMON
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: János » 2011.01.19. 08:19

Szia Attila! Az ilyen lelkes fiatalokból lesznek a legjobb makettezők, feltéve hogy szorgalmasan dolgozgatnak a jobbnál jobb maketteken.
Üdv a fedélzeten, János.
The paper modeling is always in my mind.
János
Moderátor
Moderátor

HozzászólásSzerző: zozo » 2011.01.19. 11:57

Szia!
Üdv itt nálunk! :)
zozo
Közösségi tag
Közösségi tag

HozzászólásSzerző: Attila » 2011.01.19. 12:07

Szia gacso a nagybátyám az mezőgazdás és aratáskor szüksége van tűzoltó kocsira ha neagyisten a kombájn meggyulladna gyorsan lehessen reagálni tűzoltó kocsija minden mezőgazdásznak van már akiket ismerek.
Üdv.Attila
Attila
Közösségi tag
Közösségi tag

HozzászólásSzerző: Gaccso » 2011.01.19. 21:05

Érdekes. Mifelénk csak porral oltójuk van. :)
Gaccso
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ATTIMON » 2011.01.20. 08:19

Egyébként jó olvasni, hogy Párkányban van modellező szakkör. Régen én is jártam pár hónapocskát aztán érdeklődés híján (mert csak ketten voltunk) le is állították. Sokszor gondoltam, hogy utánajárok hogyan tudnék a mai srácoknak szakkört indítani, ezekszerint már lecsúsztam róla [sleep]
ATTIMON
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Ki az a attila ? .....

HozzászólásSzerző: Attila » 2011.01.20. 14:06

Szia Attimon,
hidd el hogy még nemcsúsztál le róla nálunk is úgy van hogy 16 ember van bejelentkezve és csak 6 -tan járunk már próbálkoztam belépni klubokba is hogy elsajátíthassak egy pá csínyát bínyát de a legközelebbi klub vagy Pozsonyban vagy Budapesten van szerintem egy klubnak nagyon sok ember örülne mert a környező falukban pl. Nána ott is vannak modellezők és még a fórumot nézve esztergommegyéből is találhatunk egy pár modellezőt,
tudod ez úgy van hogy a szakkörön csak balsafából meg ha kapunk valamire műanyag modellt akkor aszt is ott építjük de a hozzám legközelebbi papír modellező az te vagy .
Üdv.Attila
Attila
Közösségi tag
Közösségi tag

HozzászólásSzerző: Krisztián » 2011.09.24. 14:53

Szia Attila,
Érdekes: kitől "kaptok" műanyag modellt a szakkörhöz? Azok az idők már elmúltak, nem?
Fura, de az idők , úgy tűnik, nálatok is változóban. Merthogy a hajdani ČS-ban nagyobb népszerűsége volt a modellezőmozgalomnak. Még gyártotta(to)k is. KP, Smer.. Nem szeretik a fiatalok az ilyen kihívásokat.
Grat a nagybátyádnak. Csak vigyázzok rá.
krisztián
krisztián
A jó makettező összeragaszt mindenféle makettet, még a legrosszabb tervező munkáját is.
A jó tervező olyan makettet tervez, melyet minden makettező össze tud ragasztani. Még a legrosszabb is.
Krisztián
Fórumozó
Fórumozó

HozzászólásSzerző: Attila » 2011.09.25. 08:20

Sziasztok

kowachewsky: hát a szakkörön csak légpuskával meg légpisztolyal lövünk de szoktunk járni ezekbe a lövészklubbokba ahol már lőttem 8miliméteres pisztollyal,zsebpisztollyal, lövészpuskával (sajnos csak állványon lőhettünk mert nagyon odavág ) még lőttem kint a szabadban sörétes puskával :)

Krisztián
hát igen nálunk először a hét fiúból mind a heten jártak a szakkörre összesen 13 hárman voltunk volt egy lány tagunk is de sajnos a fellángolás nem volt túl hosszú és most már csak négyen vagyunk a tanár úrral együtt de állítólag lesz két új tag de kitudja [sleep] a maketteket nem kapjuk senkitől itt vesszük őket Esztergomban vagy hozatjuk egy lánnyal Pozsonyból :) amúgy a smer még mindig gyárt és nem is rossz gépeik vannak aztán ott van a cseh Eduard,Bílek ...... szóval ha veszünk egy makettet ott építjük meg vagy elvisszük oda és ott dolgozunk rajta ha valamit nem tudunk segítünk egymásnak de hát ez a mindenki egyszerre kezdett a plastikmakettekel úgyhogy még van mit javulnunk de idővel kialakul minden :)

Üdv.Attila
Üdv.Attila
Attila
Közösségi tag
Közösségi tag

HozzászólásSzerző: Attila » 2013.02.14. 21:19

Sziasztok srácok,
hát hogy is kezdjem, már egy jó ideje nem voltam a fórumon sajnos idő hiány .... de ezt mindenki tudja. Ahogy láttam lett pár új tag akiket szeretnék üdvözölni a fórumon, lett sok szép,durva makett amiért sokatoknak gratulálni szeretnék a kitartásért és a pontosságért. Hosszú ideje nem adtam magamról infót , de momentán már egy ideje szeminár munkán dolgozom , igaz műanyag makettekből egy normandiai dioráma fog készülni, ez a munka egy versenyre készül ahol reprezentálni fogok minden makettezőt és makett fajtát mindenki tudja meg milyen jó a makettezés. Remélem hogy hamar vissza térhetek a papír makettekhez hogy újra vissza illeszkedjek ehhez a nagyon jó közösséghez.

üdvözlettel Attila
Üdv.Attila
Attila
Közösségi tag
Közösségi tag

HozzászólásSzerző: Gaccso » 2013.02.14. 21:38

Kitartást ehhez a munkádhoz, és remélem bemutatod azért majd itt a fórumon, ha elkészült.
Gaccso
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Vissza: Ezennel bemutatkoznék