Sziasztok,
Lehet sokaknak ismerős lehet a nevem, de biztosan vannak még nagyon sokan akiknek semmit nem mond a nevem.
A makettinfo.hu és a papirmakett.hu fórum rendszeres használója, adminja voltam hosszú éveken át.
Általános iskolás korom óta foglalkozom makettezéssel. Első makettjeim papír épület makettek voltak. Híres magyar épületeket építettem a régi sokak által ismert kivágókból.
Aztán következett néhány év műanyag makettes korszakom, ami legfőképpen a polgári járművek építését jelentette. Elkészült néhány makettem, de mivel akkoriban még sokkal nehézkesebb volt Nyíregyházán ahol születtem festékek és egyéb kiegészítők beszerzése a makettezéshez, ezért visszatértem a papírmakettezéshez.
Nagyon sok kiállításon jártam, mint néző, de volt néhány emlékezetes megmérettetésem is versenyeken.
Ezek után következett a főiskolás élet, amikor nem jutott idő makettezésre. Majd munkába állás időszaka, amikor még kevesebb idő maradt makettezésre...
Az elmúlt időszakban azonban újra elkezdtem aktívan makettezni. Szeretném ezen fórumon is megosztani veletek.
Elkezdtem egy blogot írni az építésről, amit éppen aktuálisan építek, de úgy gondolom itt is helye lehet.
A papírmakettezésben, leginkább az összetett, komplexebb maketteket szeretek építeni, kizárólag eredeti makettet építek, nem szeretem a fénymásolatokat.
Közel állnak hozzám a gumikerekes harckocsik, de a polgári járműveket is szeretek építeni.
Röviden ennyi, ha bármit szeretnétek megtudni, kérdezzetek nyugodtan. Megpróbálok aktív tagja lenni a közösségnek.
Addig is, a jelenleg építés alatt lévő makettemről tudtok olvasgatni a blogomon, de itt is kezdek majd témát, és ide is felteszem az építés fázisait: http://atya2001.blogspot.com/
Vígh Attila (atya2001)